EVEN VOORSTELLEN...

Persoonlijke benadering en deskundig

Jolanda Hölzel Administratiekantoor is een jong maar ervaren administratiekantoor, voortgekomen uit Hölzel Accountants-kantoor. Wij bieden deskundig en scherp geprijsde administratieverzorging en informatiebeheer, met name voor MKB-bedrijven, ZZP-ers en freelancers. Wij kunnen onze diensten betaalbaar houden omdat wij vanuit kantoor aan huis werken. Door deze kleinschaligheid kunnen wij zeer efficiënt en met lage kosten werken.

Onze persoonlijke benadering zorgt voor een klik met u, wat van groot belang is.

 

Steeds up-tot-date

Het voeren van een gedegen administratie kost veel tijd. Deze tijd kunt u niet aan uw core-business besteden. Om u te ontlasten nemen wij graag de afgesproken administratieve taken van u over. Doordat u een steeds bijgewerkte administratie heeft zal uw financiële positie steeds up-to-date zijn. Uw administratie wordt namelijk zodanig ingericht, dat u op elk moment overzicht van de financiële stand van zaken van uw onderneming heeft.

 

Verwerking via de Cloud

Bij belangrijke beslissingen binnen uw bedrijf is tijdige informatie van groot belang. Ook kunt er voor kiezen om uit kostenbesparing uw administratie zelf te verwerken, waarbij u deze kunt verwerken en inzien via internet (in de Cloud), 24 uur per dag en 7 dagen per week.